Over ons

Over ons

Wijnkoperij ‘Wijnimport Corné Janssen’ is sinds 1998 actief op de wijnmarkt. Wij leveren wijnen uit de meeste wijnlanden van de wereld en importeren zelf wijn uit Italië, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en Spanje. Deze wijnen komen van kleine wijnboeren met een lage productie en een perfecte kwaliteit – wijnen die men niet in de supermarkt tegenkomt. Wij leveren wijnen aan horeca, bedrijven en particulieren. Eigen import kunnen wij exclusief aanbieden aan de horeca.

Wijnkoperij Corné Janssen is een geselecteerde wijnhandel gelegen in op het industrieterrein Vijfhuizenberg te Roosendaal Watermolenstraat 3 De winkel is open op zaterdag van 11.00 – 16.00 uur.

Er is ook een mogelijkheid om wijnen te proeven. Als Vinoloog van de Wijnacademie kan Corné Janssen zowel de horecaklant als particulier helpen met het maken van een wijnkaart en wijn/spijs combinaties etc.

Ook wanneer klanten wijnen in de wijnkelder hebben liggen en informatie willen of bepaalde wijnen (nog) drinkbaar zijn geeft Corné Janssen advies. In de vinotheek wordt maandelijks een proeverij georganiseerd.

Wijnproef- en informatieavond

Wilt u ook wel eens een lekker glas wijn drinken, maar vindt u het moeilijk om in de winkel een goede keus te maken, dan is dit iets voor u! Wij beschikken over een groot assortiment kwaliteitswijnen en stellen u in de gelegenheid, deze wijnen tegen een kleine vergoeding te proeven.

Gewoon bij u thuis (Zuid-West Nederland, België), met vrienden en bekenden die ook graag een lekker glas wijn drinken. U kunt dan op uw gemak verschillende wijnen naast elkaar proeven, wanneer u de wijn lekker vindt kunt u deze bij ons bestellen.

B.T.W. nummer:op aanvraag. Inschrijfnummer Kamer van Koophandel Breda: 20088968

Informatie over Wijnkoperij Corné Janssen, Roosendaal
Menu