Wijnproef- en informatieavond

NIEUW CONCEPT WIJNPROEVERIJ

Met dit nieuwe concept kunt U een gezellige wijnproeverij organiseren en hier ook nog wijn mee verdienen.

Wat houdt dit nieuwe concept in;
1. U organiseert voor vrienden, familie, kennissen etc. een gezellige wijnproeverij.
2. Het aantal minimaal betalende deelnemers is 8 en de kosten zijn vanaf € 15,00 pp* voor de wijnproeverij. U als gastheer/gastvrouw betaalt deze kosten niet.
3. Van de omzet die TIJDENS deze wijnproeverij gerealiseerd wordt kan de gastheer/gastvrouw voor 5 % aan wijn uit ons assortiment uitzoeken**.
Voorbeeld; TIJDENS de wijnproeverij wordt er voor euro 800,00 wijn verkocht. Dan kunt U voor euro 40,00 (euro 800 * 5%) aan wijn uit ons assortiment uitzoeken.

  • In onderling overleg is het mogelijk om tegen meerprijs wijnen uit een hoger en daarmee duurder segment voor de wijnproeverij te kiezen.
    ** Dit bedrag kan alleen in onze winkel aan wijn besteed worden en het is niet mogelijk om dit bedrag in geld uit te laten betalen.

Wilt u ook wel eens een lekker glas wijn drinken, maar vindt u het moeilijk om in de winkel een goede keus te maken, dan is dit iets voor u! Wij beschikken over een groot assortiment kwaliteitswijnen en stellen u in de gelegenheid, deze wijnen tegen een vergoeding te proeven. Gewoon bij u thuis (Zuid-West Nederland, België), met vrienden en bekenden die ook graag een lekker glas wijn drinken. U kunt dan op uw gemak verschillende wijnen naast elkaar proeven, wanneer u de wijn lekker vindt kunt u deze bij ons bestellen.

Wij verzorgen ook maandelijks (thema) wijnproeverijen in onze vinotheek in Roosendaal. De kosten voor deze proeverijen zijn vanaf € 19,50 per persoon. Voor meer informatie raadpleeg eens onze agenda. Zie elders op deze website.