Kookworkshop & Wijnproeverij

Wilt u een leuke avond organiseren voor collega’s, vrienden of relaties, of alleen of met zijn tweeën aansluiten bij een groep, dan hebben wij voor u een perfect idee: informeel genieten van een avond vol culinaire hoogstandjes in de vorm van een kookworkshop, met echte Chefkok

Wijnkoperij Corné Janssen & Aux Lardons Kookworkshop bieden u verschillende creatieve, ontspannende, leerzame en leuke kookworkshops aan. Tijdens deze culinaire reis proeft u bij ieder gerecht steeds verschillende wijnen. U zult proeven dat een wijn een gerecht kan maken of breken! Uiteraard krijgt u hierbij een verhelderende uitleg van Vinoloog Corné Janssen. Corné zal u uit de doeken doen hoe ook u meer kunt genieten door het maken van de juiste combinaties. Een ware eye-opener voor de beginnende en de gevorderde proever!

Kookworkshop Italie
...... meer dan pasta en pizza. In deze workshop gaan we de heerlijke gerechten maken die U in Italie misschien al heeft geproefd. Lekker Antipasti, smakelijke Primi , heerlijke Secondi en natuurlijk de mooie Dolci. Afhankelijk van de produkten die het seizoen ons biedt, maken we samen een mooi menu.

Kookworkshop Spaans Tapas De smaken van Spanje komen hierin voorbij. Samen lekkere Tapas maken . Als alles klaar is worden de schalen op tafel gezet en dan gezellig gezamelijk opeten. Plezier van het samen klaarmaken staat voorop.

Kookworkshop Frans Bon appetit. Samen een frans restaurantmenu in 4 gangen koken. Een Frans menu bestaat uit: Entree- Plat-Fromage-Dessert-Koffie Waarbij de kaas natuurlijk ook bewerkt wordt.

Kookworkshop Vis Voor de visliefhebber!! Doe eens iets anders met de gerookte zalm of paling! Maak een heerlijke vissoep of een prachtig hoofdgerecht met vis. Uiteraard werken we met duurzaam gevangen vis.

Kookworkshop BBQ

KOKEN OP DE BARBECUE IS LEUK!! Black Bastard, Keramische barbecue Voor de barbecue workshops wordt gebruik gemaakt van een Grandhall gasbarbecue met keramische branders, een Large Black Bastard en een Small Black Bastard.

De Black Bastard is een keramische barbecue vergelijkbaar met de "Green Egg". Op deze barbecues zijn alle denkbare kooktechnieken mogelijk, zoals roken, bakken,lakken, langzaam garen enz.

Alles wordt tijdens de workshops uitvoerig besproken en uitgelegd, waarbij je ook handige tips krijgt om thuis te gebruiken. Na de gezamenlijke bereiding van de gerechtjes en het proeven van de wijnen wordt plaats genomen aan een feestelijk gedekte tafel om gezellig en in alle rust te genieten van uw eigen culinaire prestatie.

Spannende gerechtjes, heerlijke wijnen, fraai gedekte tafels en professionele begeleiding. Na 4 heerlijke uren kookplezier heeft iedereen genoeg culinaire kennis vergaard en zult u zien hoe u met deze kennis vrienden tijdens een gezellige avond bij u thuis kunt verrassen.

Als u interesse heeft in deze kookworkshops in combinatie met de wijnproeverij of een kookworkshop op maat, neem dan contact op met Wijnkoperij Corné Janssen tel. 0165 - 561 461. U kunt ook per email contact opnemen via het contactformulier.